ZENZINNIG
Een moment van Zen, het is leegte in geen leegte, het geeft diepte in geen diepte!

Over Mij

 

Hallo Allemaal,

Mijn naam is Renate Basseman, ik ben getrouwd en ik heb drie kinderen. Ik woon in het mooie Twente, in Hengelo ov. 

Ik maak Kunstwerken met Oost Indische Inkt op o.a. Canvas. 

Als ik terug denk aan hoe ik was als kind en als jonge dame toen ik nog op school zat, dan herinner ik mij nog wel dat ik altijd op de hoekjes van mijn schrift en blaadjes aan het tekenen was met mijn pen. Half oplettend en half tekenend luisterde ik dan naar de uitleg van de leraar. Dat ik iets creëren nu nog steeds zo leuk vind als toen, dat bewijst deze website.

Het maken van iets uit het niets, geeft mij een moment van Zen op een mooie dag. 

Hoe ik dat doe, creaties maken....?

Mijn hand glijdt puur op gevoel over het Canvas en vormt zo de lijnen, of vormen en zo ontstaat er iets. Daarna voeg ik er de Oost Indische Inkt aan toe, ook weer op gevoel, om zo het Kunstwerk af te maken. Ik weet dus eigenlijk nooit hoe het werk gaat worden. De inkt flow, zo noem ik dat, de inkt gaat zijn eigen weg, net als water dat doet. Iedere tekening, ieder schilderij van mij is uniek. Het wordt wat het wordt en dat is het!! Daarom is het voor mij zo bijzonder en erg leuk om te doen. 

Mocht je nu graag een Kunstwerk of informatie van mij willen, mail me dan gerust op natuurspirit@gmail.com voor de mogelijkheden. Je kunt ook gebruik maken van het mailformulier dat je op de pagina Contact kunt vinden. Ik maak graag iets bijzonders voor je!

Ik wens je veel plezier met kijken.

Liefs Renate